Ja mojemu będę dawać (od dziś, bo dziś do nas przyjedzie ) Hills Puppy i Royal Cainn
Wysłany: 2008-06-05, 13:37 Forum Script
Hi.
I am looking for a forum script to use and have been searching the internet for one. I have come across your forum and really like both the functionality and the visual appearance. Could someone tell me if this script is available for me to download or buy? And also is this a custom design or can I download /buy this too? Thanks in advance.
*Hi*. szukam scenariusza forum użycie (za pomocą) i szukający Internetu dla jed. przybyłem poprzek wasze forum i rzeczywiście jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) obydwa *functionality* i widoczne ukazanie (widok). Mógłby ktoś mówią mnie jeżeli ten scenariusz jest dostępny dla mnie wyładowanie albo kupują? A także jest tym (to) zwyczaj (celny) projekt (projektowany) albo może wyładowuję /kupują ten (to) też? Wdzięczności z wyprzedzeniem. Kwiecień od *Altjira* Garaż Drzwi - Metaliczny Garaż Drzwi - *Wooden* Garaż Drzwi - *GRP* Garaż Drzwi - Klasowy (sekcyjny) Garaż Drzwi - *Roller* Garaż Drzwi - Oddzielał Garaż Drzwi - Automatyczny Garaż Drzwi
To ze słownika tłumaczyła Nicol
Ostatnio zmieniony przez nicol23 2008-06-11, 17:31, w całości zmieniany 3 razy
Nudzi ci się to się robi wkórzające . What walks it it about? This polish forum. Write it in polish ok here? I know english (Middling ). How have you something write it for saying ok in polish?
I co jak mi idzie z tym angielskim staram się .
Hi
im nicol as you look At the head i plis you write from polish